Onze visie & missie

Onze visie is door professionalisering van het secundaire onderwijsproces, ruim baan te maken voor het primair proces, waardoor versnelt echt passend onderwijs aangeboden kan worden aan elke leerling of student, zowel in het regulier als speciaal onderwijs, zodat het onderwijsstelsel in Nederland toegankelijk wordt en blijft voor iedereen.

Onze missie bestaat uit 3 elementen die wij inzetten ten gunste van het onderwijs: wij zetten talent om in kwaliteit, wij maken de vertaalslag van passie naar professional en wij zetten kennis om in wijsheid. Zonder ontwikkeling gaat talent immers verloren, zonder passie ontstaan geen bevlogen professionals en zonder opgedane academische kennis komt er geen professionaliseringsslag. 

Onze kernwaarden

Aan het eind van de cursusreeks…

  •  Weet u wat wel en niet onder technologie in onderwijs valt;

  •  Heeft u nieuwe inzichten opgedaan en nodige aannames ontkracht;

  • Bent u in staat een beleidsplan te schrijven voor het onderwijs;

  • Kunt u draagvlak creëren voor uw plannen onder collega’s;

  • Bent u op de hoogte van de laatste onderzoeken over technologie;

  • Kunt u technologie in het onderwijs tijdens corona nog beter inzetten.

CURSUSLEIDSTER

Karin WintersCursusleidster
Onze expert, Karin Winters*, is sinds 1997 werkzaam binnen het onderwijs en is een echte netwerker, kennisdeler en Edublogger met humor als sterkste wapen. Karin heeft zich onder andere toegelegd op de implementatie van e-learning, strategie en beleid, innovatie, mediawijsheid en informatievaardigheden. Volgens Karin zouden we slimmer en efficiënter technologie kunnen inzetten in het onderwijs, helemaal nu.

*Master of Education for Learning and Development

Interesse?

Bent u klaar om het beste uit technologie te halen in de onderwijssector? Schrijf uzelf of uw medewerkers hieronder direct in. Heeft u vragen over de cursusreeks of over de specifieke workshops, neem dan contact met ons op via het formulier onder aan deze pagina.

[tribe_tickets post_id="3439"]
[tribe_tickets_rsvp post_id="3439"]

Meer weten? Neem contact op!