FAQ items aan het laden...

Ons verhaal

Bursar Society versterkt de onderwijssector met de inzet van academisch toptalent vanuit verschillende disciplines. Wij leiden de nieuwe generatie leidinggevenden op en ontwikkelen voortdurend vernieuwende initiatieven die een bijdrage leveren aan een beter functionerende sector.

Bursar Society streeft naar een optimaal functionerende sector, waar vakmensen zich volledig kunnen focussen op hun core business en waar alle academische toptalenten die maatschappelijk willen bijdragen de kans krijgen om op jonge leeftijd al hét verschil te maken.

Het publieke domein voorbereiden voor academisch toptalent

Onze kernwaarden

Sociale Impact

Leiderschap

Innovatie

Oprichting

In de Angelsaksische landen is ‘bursar‘ een begrip dat ver teruggaat in de geschiedenis van het onderwijs. Maynard Keynes is één van de eerste ‘bursars’ van Kings College in Cambridge. ‘Bursar’ is Latijn voor portemonnee, dus een ‘bursar’ is iemand die financiën bewaakt binnen een schoolorganisatie. Inmiddels is de functie ook binnen de Angelsaksische landen geëvolueerd tot School Business Manager, het Nederlandse synoniem voor Directeur bedrijfsvoering

In 2015 is de Bursar Society opgericht vanuit een maatschappelijk oogpunt met als doel de bedrijfsvoeringsorganisatie binnen het publieke domein te versterken met jong toptalent. Jonge academici met een frisse blik, die maatschappelijke impact willen maken. Talent dat een waardevolle bijdrage kan leveren aan het domein. Om dit talent te binden en boeien heeft de Bursar Society een innovatief traineeship ontwikkeld. Een tweejarig ontwikkelprogramma dat gaat over persoonlijk leiderschap en ‘out of your comfortzone’-ontwikkeling; immers hoe dieper de val des te steiler de leercurve. Vervolgens vliegen onze trainees uit naar uitdagende posities binnen het onderwijs, de zorg, gemeenten of lagere overheden. Zo blijft het talent dat wij met veel passie opleiden behouden voor het publieke domein.

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit ambitieuze academici die bewust kiezen voor een maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid. Dit zijn onze Bursars. Wil jij werken bij Bursar? Bekijk onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. 

Co Kok
Co KokDirecteur
Angela Savenije
Angela SavenijeManagement adviseur
Sebastian Baeten
Sebastian BaetenTrainee
Fadoua Achaph
Fadoua AchaphStrategische HR adviseur
Eline Sparreboom
Eline SparreboomTrainee
Eveline van Broekhoven
Eveline van BroekhovenTrainee
Pien van der Wal
Pien van der WalTrainee
Lieve Keizer
Lieve KeizerTrainee
Marc van Engelen
Marc van EngelenTrainee
Amber Baardse
Amber BaardseTrainee
Philine Smit
Philine SmitTrainee
Laura Bongers
Laura BongersTrainee
Theo Vermeer
Theo VermeerSenior kwaliteitsadviseur
Jolanda van der Kooij
Jolanda van der Kooij Senior kwaliteitsadviseur
Sem Bruinen
Sem Bruinen Trainee
Danique Thielen
Danique Thielen Trainee
Milou Peeters
Milou PeetersTrainee
Britt Molenkamp
Britt Molenkamp Trainee
Twan Dolmans
Twan DolmansTrainee
Maud Janssen
Maud JanssenTrainee
Aiko Cerutti
Aiko Cerutti Trainee
Esmée Bot
Esmée Bot Trainee
Lianne van de Schootbrugge
Lianne van de SchootbruggeTrainee
Jij?
Jij?

Meer weten? Neem contact op!