Uw talent ons traineeship

Wij investeren in het aantrekken, opleiden en behoud van jong talent voor de onderwijssector. Daarom stellen wij ons traineeship open voor jong talent dat al werkt binnen de onderwijssector. Enerzijds investeren we in het aantrekken van nieuw talent en anderzijds in het behoud van het talent wat we al hebben. Het middel hiertoe is ons traineeship – speciaal voor de onderwijssector.

Zie onze brochure

Wat kan ik verwachten als ik een aanvraag indien?

Veelgestelde vragen over het opleidingsprogramma

De leiderschapsopleiding duurt twee jaar.

U kunt uw talent per september of per februari laten instromen.

U kunt een contract afsluiten voor de hele opleiding (twee jaar). Ook kunt u een contract voor één jaar afsluiten. Wanneer u voor de tweede optie gaat betaalt u relatief een hoger bedrag per maand.

Ja, informeer naar de mogelijkheden. De korting is afhankelijk van het aantal trainees en in hoeverre u gebruik maakt van onze diensten.

Nee, in principe niet. De schoolvakanties in regio Midden-Nederland worden aangehouden.

BEKIJK

ONS TRAINEESHIP

Ons doel is om jong talent klaar te stomen voor een glansrijke carrière en tegelijkertijd een maatschappelijk bijdrage te leveren aan de sector.

Meer lezen over de meerwaarde van ons traineeship? Lees het hier

KOSTEN

DOWNLOAD BROCHURE

De richtprijs voor het traineeship is 18.000 euro per jaar. Een korting wordt o.a. toegepast wanneer u gebruik maakt van andere diensten (en in welke mate) of meerdere medewerkers voor de opleiding aanmeldt.

Download brochure direct

Interesse? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.