YOUNG & LEAD

De Bursar Society heeft een intern traineeship ontwikkelt voor jonge afgestudeerde idealisten die een stap willen zetten in hun ontwikkeling en willen werken binnen het publiek domein. Ons doel hiermee is om jong talent klaar te stomen voor een carrière in het publiek domein en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het ondersteunen en verbeteren van deze sector. 

 

Het Young Lead programma duurt twee jaar en is gericht op persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Onze trainees richten zich op zichzelf, op anderen en hun onderlinge interactie. Het eerste jaar zal in het teken staan van brede ontwikkeling, het tweede jaar is gericht op specialisatie.

OPDRACHTEN

De trainees werken van maandag tot en met donderdag voor opdrachtgevers. Zij helpen organisaties bij het oplossen van de meest uiteenlopende organisatievraagstukken. Door samen te werken met onze trainees is een organisatie in staat om te vernieuwen, te versnellen, te veranderen en te verjongen.

 

Een trainee onderzoekt, analyseert, herkent de problematiek en adviseert de opdrachtgever bij een oplossing. Vervolgens voert de trainee de veranderingen door. Draagvlak creëren en gevoel voor verhoudingen en de omgeving hebben is hierbij essentieel. 

Heb jij affiniteit met het publiek domein en wil jij (semi-) publieke instellingen helpen aan een betere bedrijfsvoering?

Vind jij het daarnaast belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en wil je hier actief aan werken?
Solliciteer nu!

Ontmoet onze Bursar Trainees

LEADERSHIP

IN

PROGRESS

  • lead_bursar