Inzet vakspecialisten

Soms heeft uw organisatie een ervaren blik nodig. Iemand die door de wol geverfd is. Een gepassioneerde specialist bijvoorbeeld op het gebied van Communicatie, Leidinggeven, Projectmanagent, Financiën, HR of bestuur.

Wij bieden organisaties de mogelijkheid om deze specialisten op korte termijn tegen een aantrekkelijk tarief in te schakelen. Of het nu gaat om een bestuurlijk, financieel of sociaal vraagstuk, onze specialisten staan klaar om voor uw organisatie aan de slag te gaan.

Wat kan ik verwachten als ik een opdrachtaanvraag indien?

Veelgestelde vragen van opdrachtgevers

Ja, dat kan. Wel dient de vakspecialist beschikbaar te blijven voor het traineeship.

Ja, dat kan zeker. Houd dan wel rekening met een hoger uurtarief.

Doorgaans werkt de vakspecialist bij u op locatie. In overleg kunnen we hiervan afwijken. Ook is thuiswerken bespreekbaar.

Hier is geen maximum termijn aan verbonden.

Ja, u kunt een vakspecialist eventueel in dienst nemen. Dit kan tegen een vergoeding direct bij het aannemen van de specialist op de opdracht óf na afronding van de opdracht. Wel blijft de specialist bij voorkeur nog voor een termijn verbonden aan het traineeship van Bursar.

Ja, dat kan zeker. Vraag naar de mogelijkheden.

Ja dat kan. Vraag naar de mogelijkheden voor uw opdracht.

De duur is sterk afhankelijk van de opdracht. Dit kan varieert vaak van één maand tot een jaar.

Als opdrachtgever betaalt u altijd enkel de uren dat de specialist daadwerkelijk gewerkt heeft.

De rol varieert per specialist. Dit kan het verzorgen van cursussen zijn, het coachen van trainees of bijvoorbeeld inhoudelijke ondersteuning bij opdrachten.

ONZE ERVARING

PROJECTPORTFOLIO

De afgelopen 5 jaar hebben wij veel ervaring op mogen doen in de bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Zie hier een selectie van projecten waar we met veel plezier samen met onze partners aan hebben gewerkt. Projecten waar we trots op zijn.

KOSTEN

DOWNLOAD BROCHURE

De kosten voor de inzet van een vakspecialist variëren van 75 tot en met 110 euro per uur (exclusief BTW en inclusief reiskosten). Het gehanteerde tarief is onder andere sterk afhankelijk van de werkervaring, opleidingen (MBO tot academisch) en duur van de inzet.

Interesse? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.